RETOURBELEID

Mocht een artikel ondanks mijn goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden. Je hebt het recht om binnen 14 werkdagen na ontvangst van de producten de koop op afstand te ontbinden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

 

  • Alleen niet gepersonaliseerde producten kunnen geretourneerd worden.
  • De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.
  • Indien je een product wilt retourneren dien je dit vooraf aan te geven via info@mabivoorjou.nl. De te retourneren artikelen dienen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling aan mij retour gestuurd te worden en door mij te zijn ontvangen. Artikelen die niet of niet binnen de gestelde termijn door mij ontvangen zijn, worden niet geaccepteerd. Het retouradres is Jacob Catsstraat 14, 3362XE Sliedrecht.
  • Adresseer de zending naar het juiste adres & voorzie het pakket daarbij aan de binnenkant van een ordernummer. Op deze manier kan ik jouw retour zsm behandelen.
  • Biedt de zending zo snel mogelijk aan bij een postkantoor of servicepunt van PostNL. Bij de afgifte ontvang je een verzendbewijs met daarop een barcode. Bewaar dit verzendbewijs totdat je retournering door mij verwerkt is.
  • De ontvangst van je retour wordt door mij per e-mail bevestigd. Het bedrag van de retournering wordt gecrediteerd. De uitbetaling vindt plaats op hetzelfde rekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan. Let er op dat de verzendkosten voor je eigen rekening zijn, deze worden in mindering gebracht.
  • Retourneren is voor eigen rekening.

 

Ruilen

Wil je een artikel ruilen?  Dan kun je de instructies voor retour volgen & een nieuw artikel bestellen. Dit geldt alleen voor niet gepersonaliseerde artikelen.

 

Bedenktijd / Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4,15 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@mabivoorjou.nl. Vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.